Workshops

Tijd voor Jezelf?

Ben jij aan rust en ontspanning toe. En wil je iets voor jezelf doen. Of samen met je gezin. Volg dan één van de workshops bij Akeneia. In een ongedwongen sfeer weer lekker tot jezelf komen. Het is mogelijk om alleen te komen of met bijvoorbeeld een vrienden groep. Ik kan ook een workshop geven bij je thuis of op je werk, vraag dan even naar de mogelijkheden door een mail te sturen.

Wat is er mogelijk?

Tekstbord maken.
Je kunt helemaal je eigen tekstbord maken, door zelf een pakkende tekst, lettertype en kleur te kiezen. Wat kun je maken? Tekstbord, geboortebord, planbord of naambordje. In overleg zijn er veel verschillende dingen mogelijk.

Mandala tekenen.
Tijdens het tekenen kom je in de flow van rust, voor deze workshop heb je geen teken ervaring nodig. Iedereen kan het. En kinderen komen helemaal tot rust tijdens het tekenen.

Iedereen kan tekenen
Tijdens deze workshop gaan we anders leren kijken. En krijg je tips en trucs zodat je leert tekenen. Het is een vaardigheid en is dus gewoon aan te leren, net zoals fietsen.

Dikke Dames schilderen
Tijdens deze workshop gaan we Dikke Dames schilderen. Hier is geen teken ervaring voor nodig. Maar wil je een koe, kippen of iets anders tekenen dan kan dat ook.

Sierraden maken
Tijdens deze workshop gaan we sierraden. Van kralen maar ook edelsteen kralen en bedeltjes kun je een armband of een ketting maken.

Deze workshops worden ook aangeboden als dag workshop. We gaan dan ‘s morgens eerst een wandeling maken in het Nationaal Park Het Drents Friese Woud. Vanuit de workshop ruimte kunnen we wandelen naar dit prachtig natuur gebied op de grens van Friesland en Drenthe. Je kan zelf je lunch meenemen maar er is ook de mogelijk om dit erbij te boeken. Je hebt de keuze uit een lunch of een Higt Tea.

Wil je geen workshop volgen maar wel graag een tekstbord kopen, dan kan ik hem voor je maken. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Herten gezicht

Contact Formulier

Ik gebruik je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen.
Privacy verklaring.

Een workshop duurt ongeveer 3,5 uur á 4 uur. Een dag workshop is van 9.30 uur tot ongeveer 16.30 uur. Datum en tijden kunnen in overleg vast gelegd worden.
Mocht je een workshop willen boeken dan kun je je wensen vermelden op het contact formulier.