06-29551500 wemmie.dekker@live.nl

Een traject met coaching……

Ben jij je bewust van je intens diepe veranderingsprocessen en heb je daar hulp bij nodig? Dan help ik jou. Vanuit een sterke liefdeskracht, die je helpt bij het doorbreken van angstige of zware uitdagingen in je leven. En je terug brengt naar je kern.

Een verandering die ervoor zorgt dat je weer zin in je leven krijgt. Je gaat van een leven met het gevoel te moeten overleven naar een leven wat jij wilt en wat precies bij je past. Een leven waarin je voldoende energie hebt en weer vanuit passie kunt leven. En dat jij je zon weer mag laten schijnen.

Herken je dit ……

Je bent met een diep veranderingsproces bezig

Je hebt veel meegemaakt in je leven en zoekt oplossingen

Er zijn steeds terug kerende thema’s in je leven

Je bent tot op je bot toe geraakt

Je wilt niet meer vechten

Er zit een diep intense pijn bij jou van binnen

Je voelt je eenzaam en alleen

Tussen twee drukke afspraken door kom je tot de conclusie dat het zo niet meer kan. Je rent van de ene kant naar de andere kant. En hebt niet of nauwelijks nog tijd voor jezelf. Op het werk loopt alles anders dan gepland en thuis is het ook niet echt gezellig. En dan sta je een moment stil en overziet je leven.

Diep van binnen voel je dat er iets moet veranderen in je leven. Van de oude situatie wordt je diep ongelukkig. Terwijl je graag diep van binnen gelukkig wilt zijn. Door de situatie waarin je zit heb je het gevoel dat je eigenwaarde totaal weg is. En dat je idealen en dromen volledig verwaterd zijn. Je bent verder weg dan ooit en vraagt jezelf af wie je nou werkelijk bent.

Je bent meer bezig met overleven dan leven. Voortdurend ben je bezig om de ander gelukkig te maken. En je werk steeds harder. Je vergeet jezelf helemaal.

En dan………

Lukt het allemaal niet meer. Het wordt teveel. Je bent moe en hebt geen energie meer. Teleurgesteld in jezelf. En vraagt je af waarom jou dat allemaal overkomt want je doet immers zo je best. En dan kom je tot de conclusie dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Maar hulp vragen vindt je moeilijk. Want je bent immers een sterke vrouw die alles wel aankan.

Voorbeelden…..

Een relatie waarin je wordt gekleineerd

Een werksituatie die niet meer bij je past

Lichamelijk of geestelijk misbruik

Een zwaar traumatische ervaring

Het gevoel van niet gehoord en gezien te worden

Ziektes en operaties

Stel je eens voor……..

Dat je kan gaan leven vanuit vrijheid en met passie. Zonder het gevoel te hebben dat je van alles maar moet doen. En dat je aan het overleven bent. Maar dat je kan leven precies zoals jij het wilt. En dat het een leven is wat helemaal bij jou past. Zonder voorwaarden maar op je eigen manier. Een leven vanuit je eigen kern. Waardoor je steeds meer energie krijgt en de dingen kunt gaan doen die jij graag wilt doen.

.

Jouw leven vanuit passie.

Dat is mogelijk wanneer jij het levens veranderende coach traject gaat volgen.

 

Na Het Coaching Traject……..

Ben je zelf in staat om uit je diepe dal te klimmen. Je beseft dan dat je een sterke vrouw bent vol zelfvertrouwen en eigenwaarde. Je hoeft dan niet meer te vechten en weet dat je er mag zijn. Precies zoals je bent. Je kan beter je eigen grenzen stellen, en wordt minder geraakt door de ander. Je komt weer bij je kern. Je essentie en daarmee zullen de lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen. Je komt weer in je eigen kracht. En hebt daardoor meer energie. Je kunt dan weer volledig vanuit vrijheid en passie leven.