06-29551500 wemmie.dekker@live.nl

Zoek jij innerlijke rust en ontspanning

Ben jij continu bezig met je baan, je gezin of andere drukke dingen die veel energie kosten. Steeds maar weer voor anderen zorgen en vergeet jij jezelf daarbij? Ben je te ver over je eigen grenzen gegaan?

Breekt jou dit nu op. Is het voor jou niet meer vol te houden. Zo druk met alles en je hebt geen energie meer. Ben je moe en heb je rust nodig. Rust nemen mag en misschien is een  moment van ontspanning  iets voor jou. Even helemaal niets. Gewoon even tijd voor jezelf om weer helemaal bij te komen.

Vanuit een sterke liefdeskracht zonder oordeel en met respect kan ik je dit moment aanbieden, waarbij je helemaal in jezelf kan landen. Met  innerlijke rust en  diepe ontspanning.

Herken jij dit…..

Je bent moe

Je hebt geen energie meer

Je bent overprikkeld

je voelt je onrustig

Je zit voortdurend in je hoofd

Je hebt lichamelijke klachten

En dan …….

Je zit even mijmerend op de bank. Het voelt fijn. Even helemaal niets. Je kijkt naar buiten en ziet een blaadje dwarrelen in de lucht. Hij zit vast aan een onzichtbaar draadje. Zo wiegt het blaadje heen en weer.  Je komt tot rust en geniet van het moment. En je vraagt je af hoe jij je weer kunt verbinden met jezelf, en terug komt bij je eigen gevoel.

Maar dan, daar zijn ze weer……  je gedachten. In je hoofd gebeurd er van alles. Het is niet oké om zomaar overdag zonder iets te doen op de bank te zitten. Je krijgt een schuldgevoel. Weg is het fijne gevoel wat je had. En de onrust wordt alleen maar groter. Je hoofd verteld wat er allemaal nog gedaan moet worden. En met een zucht sta je op. Om verder te gaan met datgene waar je mee bezig was. Tijd om op te laden is er niet. Er is nog zoveel te doen.

 

Stel je eens voor…..

Stel je eens voor dat je weer heerlijk tot rust komt. Weer kunt opladen en het leven weer helemaal aan kan. En daardoor ook weer voldoende energie hebt. Zodat je in staat bent om alle uitdagingen van je leven weer aan kunt gaan vanuit rust.

Dit kan wanneer je een sessie van een rust moment ervaart. Deze sessie heeft vier mogelijkheden.

  • Holistic Pulsing
  • Klankschalen bad
  • Healing Sessie.
  • Ontspanningsmassage – nek en schouder

Tijdens de afspraak ga ik invoelen en overleggen wat op dat moment het beste bij je past.

Een sessie heeft als intentie mensen terug te brengen naar een natuurlijke staat van ontspanning. Het geeft innerlijke rust en een diepe ontspanning waardoor vermoeidheid, stress en indrukken verwerkt kunnen worden. Daardoor ontstaat er een gevoel van ruimte. Door deze ruimte ben je in staat om met nieuwe uitdagingen om te gaan.

De investering voor  een innerlijke rust sessie is 33 euro Inclusief BTW en duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten.

Tijdens deze sessie lig je gekleed op de massagebank. En is het raadzaam om gemakkelijke kleding te dragen.