06-29551500 wemmie.dekker@live.nl

Datum

Ben jij moe….

Moe van je werk, je gezin, sporten. Moe van alles wat je maar moet. Steeds maar weer. Intens moe. Je bent zo moe dat je zelfs niet meer goed bij je gevoel kan komen. Je voelt je verantwoordelijk voor alles en iedereen. Je werkt veel en hebt een druk gezin, Alles wordt teveel. Je wilt even niets meer en hebt totaal geen energie meer. Je lichaam doet zeer. Je zit voor je uit te staren en weet niet meer wat je moet doen. Je hebt echt iets nodig om weer op te laden.

Herken je dit….

Je bent moe.

Je hebt geen energie meer.

Je bent overprikkeld en onrustig.

Je zit voortdurend in je hoofd. Piekert veel.

Je hebt lichamelijke klachten.

Je voelt je verantwoordelijk voor alles en iedereen.

Meld je aan….

Stel je eens voor…..

Stel je eens voor dat je op een heerlijk zacht matje op de grond ligt. Met een  deken over je heen. Niks moet. Tijd voor jezelf. Je mag ontspannen. Zacht komen de geluiden van de klankschalen op gang. Steeds verder droom je weg en ervaart een innerlijke rust en een diepe ontspanning. Even helemaal niets. Tijd voor jezelf. Je volgt het geluid van de schalen. En dan verstild het geluid van de schalen. Je ligt nog even heerlijk onder je warme deken na te genieten van de mooie zwevende geluiden. Je voelt je loom en ontspannen en kan de hele wereld weer aan.

Meld je aan….

Klankschaal met bloemblaadjes

Resultaat 

De vermoeidheid verdwijnt.

Je krijgt weer meer energie.

Lichamelijke klachten veranderen.

Rust in je hoofd.

Niet meer overprikkeld.

Je hebt tijd voor jezelf.

Wat kan je verwachten….

Tijdens de sessie lig je aangekleed op een matje op de grond. Je hebt een warm dekentje over je heen. Het is aan te raden om gemakkelijk zittende kleding te dragen.

De klankschaal sessie duurt 30  minuten. En daarna is er een pauze. Na de pauze gaan we verder met de klankschalen.. Wanneer de sessie is afgelopen  kun je nog even in alle rust nagenieten van de mooie klanken. Een klankschaalsessie is voor iedereen die graag wil ontspannen, behalve voor mensen met epilepsie en voor mensen met een pacemaker.

Tijdens een klankschaalsessie komen er veel afval stoffen vrij en daarom is het raadzaam om na de sessie veel water te drinken.

Wat zijn klankschalen….

Klankschalen zijn metalen of kristallen kommen die bij het aanstrijken ervan een bepaald geluid produceren. Het geluid van dit muziekinstrument heeft een helende en rustgevende werking.

Klankschalen zijn afkomstig uit de Tibetaans boeddhistische gebieden in de verschillende staten in de Himalaya. Elke klankschaal is uniek omdat ze vaak met de hand gemaakt zijn. Iedere schaal heeft een eigen karakter, toonzetting en klankkleur. Elke klankschaal is daardoor uniek

Klankschalen maken uiteraard geluid, maar waar het vooral om gaat is de trilling. Volgens sommigen voel je het gezang van een klankschaal tot in het diepste van je kern. Ons lichaam bestaat ook voor het grootste deel uit water, dat de trilling overneemt. Door deze zogenaamde resonantie voelen we de trilling door ons hele lijf. Dit heeft vervolgens een positieve werking op je lichamelijke en mentale gezondheid.

Praktische info

Deze avond met klankschalen  begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.45 uur. Inloop vanaf 19.45 uur.

       De investering voor deze avond is           E 33,= inclusief één consumptie in de pauze.

Je kan je opgeven door het contact formulier in te vullen. Of te mailen naar wemmie.dekker@live.nl.

      Contact via de app is mogelijk via             06-29551500.