06-29551500 wemmie.dekker@live.nl

Holistic Pulsing

Met Holistic Pulsing wordt het lichaam op een natuurlijke manier in beweging gebracht. Ritmische schommelende bewegingen die de hartslag van een foetus nabootsen. Deze bewegingen stimuleren het zenuwstelsel om te ontspannen. Een mens bestaat voor een groot deel uit water. Daardoor kunnen de schommelingen zich snel verspreiden door het hele lichaam. Tijdens de sessie wordt je lichaam zachtjes gewiegd. Waardoor er een sfeer van veiligheid en geborgenheid ontstaat. Je raakt vanuit je hoofd in je lichaam. Je lichaam opent zich en kan steeds meer de stroming, tintelingen en het genieten toelaten. Er ontstaat een ontdekkingstocht in jezelf. Het lichaam komt door het pulsen in een speciaal afgestemd ritme. En komt daardoor snel tot rust.

Je wordt je steeds meer bewust van je eigen lichaam. vloeiende en zachte bewegingen zorgen ervoor dat je hardnekkige spanningen los kunt laten. Door de pulsende bewegingen worden de spanningen op een steeds dieper niveau losgelaten.

De helende werking van Holistic Pulsing houdt niet op als er gestopt wordt met het pulsen. De stroming wordt dan vaak zelfs intenser gevoeld. Een sessie kan enkele dagen nawerken. 

Tijdens een sessie lig je gekleed op de massagebank. Drinken na een sessie is belangrijk zodat de afvalstoffen die vrijkomen sneller afgevoerd kunnen worden.

De investering voor een sessie is E 33,= inclusief BTW en duurt 30 tot 45 minuten.