06-29551500 wemmie.dekker@live.nl

Healing is uniek

We leven in een tijd waarin de energie wordt verhoogd. Energie is als de wind, je ziet het meestal niet maar voelt het wel. Energie is overal om ons heen. Alles is energie. En als je soms goed kijkt, kun je deze energie misschien ook zien. Ze lijkt op sprankelend wit licht en bestaat uit kleine deeltjes te vergelijken met sneeuwvlokjes of regen.

Deze energie kan direct voor Healing gebruikt worden, maar je kunt het ook gebruiken voor ondersteuning en ontspanning. Er vindt dan een energie overdracht plaats. De energie stroomt door je lichaam. Een heerlijk zachte krachtige energie. En stroomt vanuit het hart. De meeste mensen ervaren een totale ontspanning en een weldaad voor lichaam en geest. De energie is zeer intelligent en gaat daarnaar toe waar ze nodig is.

Al je kwaliteiten verdiepen zich op een natuurlijke manier, bijna als vanzelf. Alles verloopt vloeiender en volgens een bepaald ritme. Door de energie ontstaan er steeds meer inzichten. Maar ook onverklaarbare lichamelijk klachten verdwijnen opeens.

Tijdens een behandeling blijf ik op de flow van de energie. Vanuit een natuurlijk ritme en mijn intuïtie weet ik op welk gedeelte van het lichaam een Healing nodig is. Wanneer ik erom vraag stroomt er extra energie door mij heen zodat ik haar aan de klant kan doorgeven.

Werkwijze

Tijdens de healing lig je op de massage tafel met kleding aan.  Wel is het aan te raden om makkelijk zittende kleding aan te doen. Na afloop lig je nog even om lekker na te genieten van de energie. Het is belangrijk om na de sessie voldoende water te drinken.

De investering voor een sessie is E 33,= inclusief BTW en duurt 30 tot 45 minuten.