06-29551500 wemmie.dekker@live.nl

Jouw veranderingsproces….

Contact Formulier

Stel je eens voor….

 

Dat jij inzicht krijgt in jouw eigen veranderings proces. Een veranderings proces wat gepaard gaat met rouw en verlies. En dat je door deze inzichten weer kunt gaan leven vanuit vrijheid en met passie. 

Dit is mogelijk als jij het E-book:

Jouw veranderingsproces met rouw en verlies gaat aanvragen

Gratis E-Book

Een leven vanuit passie

 

Doordat je inzicht krijgt in het rouw proces en hier bewust van wordt. Is het mogelijk om veranderingen aan te brengen in je leven. Wellicht wil jij een begin maken door een van de voorbeeld oefeningen te gaan doen. Hierdoor  begin jij aan je verwerkingsproces. Zonder het gevoel te hebben dat je van alles maar moet doen. Deze oefeningen kun jij in je eigen tempo doen. Zodat je niet meer aan het overleven bent. Maar dat je kan leven  precies zoals jij het wilt. En dat het een leven is wat helemaal bij jou past. Zonder voorwaarden maar op je eigen manier. Een leven vanuit je eigen kern. Waardoor je steeds meer energie krijgt en de dingen kunt gaan doen die jij graag wilt doen.

Wellicht heb je het gevoel dat persoonlijke begeleiding meer bij je past dan is het mogelijk om een afspraak te maken voor je eigen persoonlijke ondersteunende proces.

 

Vlinder

Contact Formulier